Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Verplaatsing Main Industry naar 29 & 30 september 2021!

Belangrijke mededeling van de organisatie van Main Industry:

“Het coronavirus heeft vorig jaar de wereld veranderd. Niet alleen bij uw en onze organisatie maar mondiaal. Alle evenementen en beurzen zijn stilgelegd. Hierdoor hebben wij een noodzakelijke afwachtende houding aangenomen om de laatste ontwikkelingen goed te kunnen volgen én de juiste beslissing over de datum van Main Industry te kunnen maken.

Wij zijn dan ook wederom in overleg geweest met MartiniPlaza Groningen en ook hebben we weer met velen van u, standhouders, contact gehad. Hoewel we in de veronderstelling waren dat dit voorjaar in maart een goede datum was om Main Industry te laten plaatsvinden, ervan uitgaande dat corona onder controle zou zijn, blijkt nu dat de datum toch nog te vroeg is. Het eerste half jaar van 2021 staat in het teken van de bestrijding van corona en biedt bedrijven te weinig kans om te netwerken op een beurs in een veilige omgeving.

Maar er is licht aan de horizon! Wij hebben besloten om Main Industry definitief te verplaatsen naar woensdag 29 en donderdag 30 september 2021.

Door de beurs te verplaatsen naar eind september hebben wij en ook u alle tijd om de beurs optimaal te laten verlopen en de zekerheid dat wij allemaal ingeënt zijn tegen covid-19. Ook hebben wij in september twee hallen tot onze beschikking in MartiniPlaza, zodat ook nieuwe bedrijven alsnog deel kunnen nemen.

Uw inschrijving voor Main Industry blijft conform onze Algemene Voorwaarden van kracht, evenals alle gemaakte afspraken met betrekking tot onder andere de placering van uw stand op de plattegrond. Middels een persbericht zal de media en alle belanghebbenden op de hoogte gesteld worden en ook zal de vermelding op onze site geplaatst worden en alle wijzigingen vanaf heden worden doorgevoerd.”

Wij vertrouwen op uw begrip in deze en zien vol enthousiasme de editie in september tegemoet. Immers, drie keer is scheepsrecht!

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker