Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

De historie van GT Lastechniek

GT Lastechniek is in 1998 opgericht door Richard Griep en Harm Timmer. Begonnen in Emmeloord aan de Betonweg, op basis van onderhoud en service aan lasapparatuur, met een brede oriëntatie voor alle merken. Een paar jaar later werd een nieuw pand betrokken aan de Ecu 19 in Emmeloord, waar ook de verkoop van nieuwe apparatuur en aanverwante een belangrijk speerpunt van de organisatie werd. Het vooraanstaande Oostenrijkse merk Fronius werd het hoofdmerk met daarnaast altijd een degelijk tweede merk. Sedert jaren is dat de Duitse fabrikant Lorch.

Het leverings- en dienstenprogramma werd in de loop der jaren steeds verder uitgebreid met onder andere een lasschool waarbij GT Lastechniek altijd als echte specialist de markt bleef bedienen. Begin 2018 is het bedrijf overgenomen door Anton Harkema.

Inmiddels is GT Lastechniek met ca 20 medewerkers uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de lastechniek, waar een hecht team van specialisten de klanten adviseert en ontzorgt.

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker