Specialist in lastechniek

Gt Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasaparatuur aan te schaffen.

meer over ons

GT Ind. Lastechniek BV

Wie zijn wij? We zijn een gespecialiseerd bedrijf die zich bezig houd met professionele lastechniek in de ruimste zin van t woord.

U kunt bij ons terecht voor de lasapparatuur van FRONIUS, als autorised Dealer van dat merk zijn we als partner van Eqin voor de provincies: Groningen, Drente, Overijssel en natuurlijk Flevoland verantwoordelijk voor de verkoop en service voor alle FRONIUS apparatuur. Ons dochterbedrijf REVA Lastechniek uit Joure verzorgt voor Friesland de verkoop en service van de FRONIUS lasmachines.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid naar een totaal leverancier voor de lastechnische werkplaatsen voor het mkb en grootbedrijf. Van lasapparatuur, lasrookafzuiging, PBM’s, lastoevoegmaterialen, lasopspantafels, lasopleidingen en advies, lastoebehoren, industriele gassen en verdere aanverwante artikelen. We hechten waarde aan een gedegen service dienst met goed geschoolde mensen die altijd paraat staan om u als klant van dienst te zijn.

Inmiddels hebben we een prachtig lasopleidingsinstituut waar we door goed getrainde en mensen uit de praktijk de NIL opleidingen verzorgen en natuurlijk de certificeringen (LMK’s, LK’s) voor onze opdrachtgevers van A tot Z regelen. In-company trainingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Kortom hier werken mensen met passie voor lassen.

Binzel
Böhler
Cibo
Fronius
Kjellberg
Lincoln Electric
Lorch
Parker