Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Verplaatsing Main Industry naar 24 & 25 maart 2021 !

Belangrijke mededeling van de organisatie van Main Industry:

“Door het coronavirus is er de afgelopen maanden veel veranderd. Niet alleen bij uw en onze organisatie maar mondiaal. Hierdoor hebben wij met betrekking tot onze beurzen een afwachtende houding aangenomen om de laatste ontwikkelingen goed te kunnen volgen en de juiste beslissing over de datum van Main Industry te kunnen maken.

Wij hebben natuurlijk niet stil gezeten. De afgelopen paar weken en dagen zijn wij wederom veelvuldig in overleg geweest met MartiniPlaza Groningen en ook hebben we met velen van u , standhouders, contact gehad.Vandaag hebben wij besloten om Main Industry definitief te verplaatsen naar woensdag 24 en donderdag 25 maart 2021.

Hoewel gisteren wederom een aantal versoepelingen kenbaar zijn gemaakt door de overheid, zijn er een groot aantal exposanten die ons hebben laten weten dat zij dit najaar vanwege het coronavirus niet aan Main Industry kunnen dan wel mogen deelnemen omdat zij deel uitmaken van een internationale organisatie of individuele afwegingen. Verplaatsing naar later dit najaar is dan ook geen optie, doordat ook veel evenementen en beurzen reeds zijn verschoven. Daar komt bij dat wij samen met onze exposanten een win-win situatie willen creëren, zonder daarbij partijen uit te sluiten omdat ze niet aanwezig kunnen zijn. De veiligheid van de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, leveranciers en medewerkers staat uiteraard voorop. Al met al hebben wij de conclusie moeten trekken dat doorgang van Main Industry in september niet de meest ideale situatie is.

Door de beurs te verplaatsen naar maart heeft u en hebben ook wij alle tijd om de beurs optimaal te laten verlopen en worden wij niet aangemerkt als een soort ‘proefproject’ in een anderhalf meter samenleving.. Last but not least, hebben wij in maart meer beursoppervlakte tot onze beschikking, zodat ook nieuwe bedrijven alsnog deel kunnen nemen. Main Industry blijft op de ideale datum in het voorjaar staan, hetgeen voor de jaarlijkse continuering belangrijk is.

Uw inschrijving voor Main Industry blijft conform onze Algemene Voorwaarden van kracht, evenals alle gemaakte afspraken met betrekking tot onder andere de placering van uw stand op de plattegrond.

Begin volgende week zal de media en alle belanghebbenden op de hoogte gesteld worden en ook zal de vermelding op onze site geplaatst worden en alle wijzigingen doorgevoerd zijn.”

Wij hopen op uw begrip in deze en zien vol vertrouwen en enthousiasme de editie in maart tegemoet!

Binzel
Böhler
Cibo
Fronius
Kjellberg
Lincoln Electric
Lorch
Parker