Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Onlangs heeft GT Lastechniek de lastechnische handelsactiviteiten overgenomen van WE Las & Puntlastechniek uit IJmuiden.

WE Las & Puntlastechniek is sedert jaren een vertrouwde en solide naam en toeleverancier in Noord Holland. GT Lastechniek wil met deze overname haar positie in Noord Holland verder verstevigen.

GT Lastechniek

GT Lastechniek bestaat inmiddels 22 jaar, is actief in Noord- en Midden Nederland en vertegenwoordigt de premium merken Fronius en Lorch lasapparatuur. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een totaalleverancier inclusief servicedienst voor alle lastechnische werkplaatsen. Van lasrookafzuiging tot PBM’s en van lastoevoegmaterialen tot consultancy en advies. Kortom alles wat een professionele lasser nodig heeft. Daarnaast is er een las- opleidingsinstituut waar goed getrainde mensen uit de praktijk de NIL opleidingen verzorgen en natuurlijk de certificeringen (LMK’s, LK’s) voor onze opdrachtgevers van A tot Z regelen. In-company trainingen complementeren het aanbod.

Vanzelfsprekend kunnen de relaties rekenen op dezelfde kwaliteit en service zoals men dat van WE Lastechniek gewend is. Tevens kan men gebruik maken van een nog breder lastechnisch aanbod die totaalleverancier GT Lastechniek te bieden heeft.

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker