Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Opendag 20 april a.s. van 10.00 tot 20.00 uur.

  • Presentatie nieuwe modellen van Fronius;
  • Innovaties: Cobot- en laserlassen;
  • Tal van spectaculaire acties!

De visie van de directie.

GT in Emmeloord en REVA in Joure zijn als het ware ´zusterbedrijven´. Anton Harkema, sinds 1 januari dit jaar directeur/eigenaar van GT: ‘Richard Griep is de bindende factor als oud eigenaar van GT. Nu senior verkoper bij ons in Emmeloord en mede eigenaar van REVA’. Directeur/mede eigenaar van REVA Reinold Algra vult aan: ‘Richard zijn ervaring en visie op de markt is voor ons een belangrijke steun in de rug’.

Griep nam vorig jaar, toen als eigenaar van GT, de verkoop- en serviceafdeling van Eqin in de provincies Groningen, Drenthe en Noord-Overijssel over; ook accountmanager Robert Drost maakte de overstap van Eqin naar GT in Emmeloord. De verhuur afdeling van Eqin wordt vanuit Delfzijl aangestuurd met vestigingen bij GT en Reva. Daarmee voeren GT en REVA samen de exclusieve rechten van Fronius in Noord-Nederland.

Voor de toekomst zijn zowel Harkema als Algra ervan overtuigd dat service en opleiding naast innovatie belangrijke pijlers van toegevoegde waarde voor de markt en dus succes zijn. Maar liefst 7 mensen zorgen voor de dagelijkse reparatie en service in Emmeloord en Joure. Harkema: ‘ook Groningen en Drenthe kunnen we goed bedienen omdat 2 van onze collega’s vanuit Assen opereren en zelf woon ik ook in de provincie Groningen’. Algra: ‘met onze service proberen we korte lijnen met de klant te houden en we merken dat dat steeds meer gewaardeerd wordt’.

Harkema: ‘Door eind 2016 met een lasopleiding in de lasschool in Emmeloord te starten, voorzien we in de vraag naar steeds meer instructie en certificering. Vanaf dit jaar is al een tweede ervaren trainer aangetrokken om aan deze toenemende vraag te voldoen’. Algra: ‘ook vanuit ons Friese werkgebied volgen bedrijven lasopleidingen in Emmeloord, maar ook in-company trainingen vinden steeds meer plaats’.

GT en REVA hechten aan innovatie. Tijdens de Open Dag op 20 april in Emmeloord zijn de eerste nieuwe modellen van Fronius te zien naast andere innovaties van robot lassen en laser lassen. Beide bedrijven mogen zich dan ook verheugen op een stormachtige groei van hun activiteiten en business.

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker