Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Nieuwsbrief Opleidingen

GT Lasopleidingen richt zich op het gehele scala aan lastechnieken (TIG , MIG, MAG, BMBE en Autogeen). De praktijkopleidingen zijn inmiddels gestart. Nieuwe cursisten voor de praktijkopleidingen kunnen op ieder moment instromen.

Gespecialiseerde scholing voor kaderpersoneel start in september 2017 met:

  • Schakeljaar IWT, start maandag 4 september 2017
  • Visueel Lasinspecteur level 2 (VT-w2), start maandag 11 december 2017

Certificering:

Steeds meer merken opdrachtgevers dat de werkzaamheden aan bepaalde keuringsvoorwaarden moeten voldoen (PED, NEN-ISO 3834, EN 1090). Aan deze voorwaarden kan worden voldaan als de benodigde lasvaardigheden aanwezig zijn. De vraag naar gekwalificeerd personeel stijgt. Onze cursussen richten zich op het bijbrengen van gespecialiseerde kennis en vaardigheden. Dit geldt voor diegenen die een plaat- of pijp-las moeten verrichten waarbij de las aan radiografisch/ultrasoon en destructief onderzoek wordt onderworpen. Een geldigheidsbereik van de kwalificatie wordt, conform de Euronorm (NEN EN ISO 15614-1 en 2, NEN EN ISO 9606-1:2013 en ISO 9606-2), ASME IX, AWS D1.1 of een combinatie hiervan, uitgevoerd.

Workshops:

Naast de reguliere lasopleidingen bieden wij diverse workshops waarin specifieke onderwerpen van lasprocessen aan de orde komen. Voor een persoonlijk gesprek of een opleidingsadvies op maat, kunt u contact met ons opnemen met GT Lasopleidingen en Advies.

Wij werken nauw samen met Eqin opleidingen en ons complete cursusaanbod kunt u ook op hun website vinden, bezoek de website voor meer informatie https://www.eqin.nl/opleidingen Op deze pagina treft u de opleidingen, cursussen en workshops uit ons standaard opleidingspakket aan. U kunt hier meer informatie vinden over de desbetreffende opleiding en zich direct online inschrijven. Wij trachten ons opleidingspakket, net als de data en locaties, zo actueel mogelijk te houden. Bij aanmeldingen voor een opleiding in de maand augustus ontvangt u 5% korting!! Mocht uw opleidingsvraag hier niet tussen staan neem dan contact op met:

GT Lasopleidingen en Advies

André Konst

06-51782503

akonst@gtlastechniek.nl

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker