Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Nieuws:

Laat u uw lasapparatuur volgens de juiste norm keuren?
De Europese norm voor het veilig keuren van lasapparatuur is de IEC 60974-4.

Naast de NEN 3140 is het voor lasapparatuur verplicht om ook het secundaire stroomgedeelte (lasstroom en isolatieweerstand) op diverse essentiële punten te meten. Ook diverse isolatie weerstandsmetingen tussen primaire en secundaire stroom dienen gemeten te worden. Met enige regelmaat komen de monteurs van GT Lastechniek nog machines tegen welke NEN3140 gekeurd zijn. De NEN 3140 is gebaseerd op de IEC 60974-4, echter voor lasapparatuur is de NEN 3140 niet voldoende.

Nieuws:

Virtual Welding 2.0

Ook virtueel landt GT Lastechniek in Noord Nederland! In Assen mochten wij de eerste Fronius Virtual Welder 2.0 in Nederland afleveren aan het Dr. Nassau College. De scholengemeenschap haalt hiermee de top in virtual welding in huis.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag. Of neem een kijkje op Fronius Virtual Welding: https://lnkd.in/dckx3yr

Nieuws:

Productie capaciteit verhogen met uw huidige lassers? Ontdek de Cobot!

Inmiddels zijn er ‘in het veld’ diverse Cobot’s afgeleverd en operationeel, stuk voor stuk prachtige projecten gerealiseerd tezamen met onze partner WeCobot. Zowel multilayer als ook stapelend lassen is mogelijk met de Cobot. Daag ons vrijblijvend uit met een door u aangeleverde maatwerk demo of om gewoon de Cobot eens aan het werk te zien.

Nieuws:

GT Lasopleidingen – 100% score!

GT Lasopleidingen & Advies richt zich op het gehele scala aan lastechnieken (TIG , MIG, MAG, BMBE, Autogeen en OP lassen). Het aanbod bestaat uit ruim 50 verschillende opleidingen waarvan de NIL niveaus 1 t/m 4 de basis vormen. Van cursussen voor beginners tot gespecialiseerde scholing van kaderpersoneel.

Ook voor de opleiding tot visueel lasinspecteur VT-w 2 kunt u bij ons terecht. Deze opleidingen zijn te volgen in ons opleidingscentrum in Emmeloord of desgewenst incompany bij u op locatie.

Namens het gehele GT Team wensen we u alvast fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig nieuwjaar!

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker