Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Nieuws:

Desinfecteren van uw lashelm met de UV-C BOX!

Maken je werknemers gebruik van middelen zoals lashelmen en brillen? Dan is belangrijk dat deze tussentijds gedesinfecteerd worden. Dit kan eenvoudig, grondig en efficiënt met de UV-C BOX! Desgewenst verzorgt GT Lastechniek dit voor u tijdens het periodiek onderhoud van uw lashelmen.

  • Voorkom verspreiding van Covid-19;
  • Desinfecteren met UV-C licht;
  • Zorgt voor een veilige werkomgeving.

Nieuws:

Subsidie lasopleidingen tijdelijk verhoogd door het OOM

Is uw bedrijf aangesloten bij het OOM? De Persoonlijke TrainingsToelage (PTT) is een tegemoetkoming in de scholingskosten van uw medewerkers. Deze bijdrage wordt nu tijdelijk verhoogd. Voor trainingen die worden gevolgd tussen 15 oktober 2020 en 1 juli 2021 worden door het OOM 75% van de kosten vergoed, tot een maximum van € 1.000. Je vraagt de PTT vooraf aan via mijnoom.nl.

Wilt u meer informatie over onze lasopleidingen? Neem contact op met onze hoofd opleidingen Werner Hettinga,  whettinga@gtlastechniek.nl of 06-51782503. Hij vertelt u graag meer!


Nieuws:

GT Lastechniek steunt Voedselbank NOP – Urk

In plaats van eindejaarsgeschenken hebben wij gekozen om een donatie te doen aan een goed doel. Het persoonlijk bezorgen van eindejaarsgeschenken door onze buitendienst brengt immers toch weer veel extra bewegingen en contacten met zich mee. In dit bijzondere jaar waar mensen die het al moeilijk hebben nog harder getroffen worden willen wij graag ondersteunen. De Voedselbank draait volledig op vrijwilligers. Samen zorgen ze ervoor dat onze medemens, waar elke dag eten en drinken niet vanzelfsprekend is, voorzien wordt van een voedselpakket. Graag draagt GT Lastechniek in de donkere dagen voor kerst hier een steentje aan bij in de vorm van een donatie van € 500,00


Nieuws:

Sterke vraag naar verhuur: flexibiliteit is key!

De vraag naar huur lasmachines en aanverwante is sterk toegenomen, en begrijpelijk in deze tijd. Veel klanten weten de weg naar ons te vinden; vandaag gebeld en vandaag op het karwei komt veelvuldig voor.

Wist u dat wij:

  • Een grote en brede huurvloot gas- en watergekoelde machines beschikbaar hebben?
  • Zowel MIG/MAG als TIG in diverse uitvoeringen, Push/Pull enz;
  • OP machines in onze huurvloot hebben;
  • Maar ook rolstellingen en lasmanipulatoren..?

Vraag het uw accountmanager, hij informeert u graag over de mogelijkheden.


Nieuws:

Fronius TransSteel Pulse

Fronius introduceert de TransSteel Pulse. De vertrouwde TransSteel nu dus ook verkrijgbaar met PULSE.

  • Hogere neersmeltsnelheid
  • Minder spatvorming
  • Minder nabewerking

Vraag uw accountmanager voor een demo, hij informeert u graag over de mogelijkheden.

Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker