Specialist in lastechniek

GT Lastechniek Emmeloord is de specialist in lastechniek. Bij ons vindt u alles op het gebied van professionele lastechniek, lasapparatuur en lasbenodigdheden.

Ook zijn wij sterk in het adviseren en
begeleiden van bedrijven om de juiste
lasapparatuur aan te schaffen.

meer over ons

Beste bezoeker,

Namens het gehele team van GT Lastechniek: FIJNE FEESTDAGEN & BOVENAL EEN GEZOND 2022! Graag tot ziens in het nieuwe jaar, dan zijn wij u graag weer van dienst!


GT Lastechniek steunt Stichting Ambulancewens

GT Lastechniek steunt Stichting Ambulancewens. In plaats van eindejaarsgeschenken hebben wij ook dit jaar gekozen om een donatie te doen aan een goed doel. Het persoonlijk bezorgen van eindejaarsgeschenken door onze buitendienst brengt immers toch weer veel extra bewegingen en contacten met zich mee. In deze bijzondere tijd waar mensen in hun laatste levensfase het extra moeilijk hebben verricht stichting Ambulancewens hartverwarmend werk. De naam komt voort uit het idee om de laatste wens van terminale patiënten te vervullen met vrijwilligers en een eigen ambulance.

De missie van Stichting Ambulance Wens is om iedere terminale bedlegerige patiënt die aandacht te geven die hij/zij verdient, zodat de patiënt niet hoeft te overlijden zonder dat één laatste wens is gerealiseerd. Door het meemaken van deze gebeurtenis kan er wellicht voor de patiënt zelf en diens omgeving weer een beetje licht komen in die laatste dagen. Levenskwaliteit toevoegen aan die laatste periode, zodat een klein deel van de ellende even opzij gezet kan worden.

Graag draagt GT Lastechniek in de donkere dagen voor kerst hier een steentje aan bij in de vorm van een donatie van € 500,-.


Openingstijden tussen kerst en de jaarwisseling

Week 52 is GT Lastechniek gewoon geopend m.u.v. oudejaarsdag 31 december. Voor onze logistiek geldt deze week een aangepast bezorgschema.
Fronius
Lorch
Binzel
Böhler
Cibo
Kjellberg
Lincoln Electric
Parker